Podpořte své zdraví s Bylinnou lékárnou

Při zdravotních problémech je možné podpořit své zdraví nejen bylinnými čaji, bylinkami, ale také bylinnými sirupy a kapkami. Širokou nabídku produktů, ze kterých si vybere opravdu každý naleznete v naší Bylinné lékárně.

Při kašli či průduškových onemocnění je vhodné používat bylinný sirup Italka dle originálního receptu léčitelky Kamenické, který je vhodný pro děti již od tří let. Bylinný sirup Zlatobýlka, pro správnou funkci ledvin a močových cest, Sladký sen pro klidný spánek a Nervan pro duševní pohodu. Doporučené dávkování je 3x denně polévkovou lžíci a zapít jej čajem.

Sirupy je vhodné zapíjet stejnojmennými bylinnými čaji, což je bylinný čaj Italka (pro mladší děti doporučujeme bylinnou směs Děti 6 či Děti 10 (dle věku dítěte)), Zlatobýlka, Sladký sen a Nervan, též dle originálního receptu léčitelky Kamenické. 


Z bylinných kapek, které jsou vyrobené z čerstvých bylin, lze doporučit Cukrostop pro správnou hladinu cukru v krvi, Játra a detox pro správnou činnost jater a žlučníku. Klídek a spánek podporující spánek a duševní pohodu. Močové cesty a ledviny pro správnou funkci močového traktu. V nabídce naleznete také Lichořeřišnici větší, která působí svými blahodárnými účinky jako přírodní antibiotikum a je vhodná při léčbě různých zdravotních problémů, a nebo také Ostropestřec mariánský, který působí příznivě hlavně na zažívání, funkci jater, žlučníku a celkové pročištění (detox) těla.

Bylinné tinktury doporučujeme užívat 3x denně 20 kapek. Tinkturu je možné nakapat i do nápoje, např. vody nebo čaje a snadněji tak používat.

upravené