Zatočte se zimním nachlazením pomocí bylinné směsi Italka

Jako každou zimu i nyní venku řádí virózy, chřipky a nachlazení. Jak se před nimi bránit? Pro podporu správné funkce dýchacích cest můžete vyzkoušet osvědčené recepty od paní Boženy Kamenické, které najdete exkluzivně v naší nabídce. Léčitelka a bylinkářka známá též jako „bába Radnická“ připravila speciální směs pro zdraví průdušek a plic.

Posílení dýchacích cest

V zimním období nás nejčastěji sužuje onemocnění dýchacích cest projevující se obtížným dýcháním, rýmou a celkovou únavou. Ať už vás trápí nekonečný kašel nebo onemocnění průdušek, nabízíme vám pomoc v podobě bylinného sirupu a bylinné směsi Italka. V lednu a únoru dostávají dýchací cesty zabrat, a tak je vhodné je správně podpořit.

Bylinný čaj Italka pro zdraví plic a průdušek

naší nabídce najdete jedinečnou bylinnou směs Italka dle speciálního receptu paní Kamenické. Čaj obsahuje bylinky pro podporu normální funkce dýchacích cest jako je plicník nebo jitrocel. Dále v něm najdete pročišťující bezový květ a také diviznu nebo mateřídoušku pro posílení imunity.

Bylinná směs Italka s antibakteriálními účinky je vhodná pro děti od 15 let a připravit ji zvládne každý. Pouze zalijte jednu polévkovou lžíci bylinek 250 ml horké vody a nechte 15 minut louhovat. Poté směs pijte až třikrát denně a po třech týdnech vždy na týden vynechte.

Přidejte bylinný sirup Italka pro ještě lepší výsledek

Pro docílení co nejlepších účinků doporučujeme bylinný čaj Italka doplnit i o stejnojmenný sirup. Oba produkty najdete v naší nabídce a jsou pečlivě připravovány přímo v naší Bylinné lékárně. Sirup Italka podporuje účinky čaje a užívá se v dávce dvou až tří polévkových lžic denně. Ideálně ho zapíjejte přímo čajem Italka. Sirup Italka je vhodný i pro děti od 3 let, kterým podáváme jednu čajovou lžičku třikrát denně.

Zbavte se nepříjemného zimního nachlazení díky jedinečným přírodním produktům z Bylinné lékárny v Plzni. Čaj i sirup Italka je vždy k dostání v naší kamenné prodejně nebo na našem e-shopu. A nabízíme je též v dárkovém balení pro podporu zdraví nejen sebe, ale i svých blízkých.